keskiviikko 22. maaliskuuta 2006

Huomautettavaa keittiöstä sekä krapulavinkki

eka:
  • tiskipöydällä oli kaksi kaljapulloa
  • seinän ja tiskipöydällä olevien lasien välissä oli ainakin 20cm tyhjää tilaa
  • taaemmassa lavuaarissa oli muuta tiskiä, mutta etummaisessa oli haarukka ja paistinlasta
  • ruukkubasilika oli kuiva
  • paperipussileipää ei oltu syöty


toka:

Kun herää kohmelossa ja päässä hieman vielä vippaa, ei surkeudessaan ja vaivaisuudessaan kannata kuitenkaan ruveta rypemään ihmisen. Kannattaa pikemminkin käydä pikimmiten suihkussa ja valikoida päällensä tyylikkäimpiä vaatteita ja asusteita, mitä kaapista löytyy. Tämän jälkeen on hyvä ihastella itseään peilistä. Tällä tavoin aikaansaatu ulkoisen ja sisäisen olemuksen ristiriita aiheuttaa peilin kautta shokinomaisesti konkretisoituessaan sen, että olo paranee huomattavasti. Todettu.

5 kommenttia:

  1. Tiedätkös?
    Kohmeloon auttaa myös nukkuminen.
    Ja vielä vinkki keittiön tiski- ym.huoliin:
    Jos sille on kasvanut jalat, se kannattanee tuhota.

    VastaaPoista
  2. Tosson kaksoispassiivi tossa.

    VastaaPoista
  3. Tuota tokaa vinkkiä en lähtisi kokeilemaan. Siinähän voisi vaikka pilata kallilla hankitun krapulan (vrt krapulahakuinen juominen). Krapulassa kannattaa maata sängyllä, katsella telkkaria, syödä pitsaa, juoda limua.

    Ongelmia tietysti aiheutuu, jos on pelannut virheellisesti ja hankkinut jotain tärkeää krapula-ajan päälle. Moiseen amatöörimäisyyteen tuskin kuiten kaan sorruit, vai?

    VastaaPoista
  4. Sitaateille vastaisin, että "Olet aivan oikeassa, mutta nukkumalla olisi tämäkin hieno havainto jäänyt havaitsematta."

    Tuomaalle vastaisin, että "Olet aivan oikeassa. Työ paremman suomen kielen puolesta on arvokasta ja yritänkin vastaisuudessa pitää huolta siitä, että kielellinen ilmaisuni on vitun huoliteltua."

    Ollille vastaisin, että "Olet aivan oikeassa. Olin sopinut statistisen fysiikan ja termodynamiikan luennonon kahdeksitoista ja tämän vuoksi täytyi hyvin alkanut krapula keskeyttää tylysti kuin raskaus."

    Näin siis, mikäli.

    VastaaPoista
  5. Itsehän roudasin pesukoneita tänään vielä kehityspäivän jälkitutinoissa.

    En suosittele =)

    VastaaPoista